Crossboxing bestaat uit samengestelde trainingen die de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. Het is dus de perfecte workout om in shape te blijven, op conditie te komen én af te vallen. Het is voor mannen en vrouwen. Het biedt het beste uit 2 disciplines:

  • geavanceerde technieken uit de bokssport (zonder fysiek contact)
  • Functionele circuittraining

Ook heeft crossboxing de perfecte balans tussen heel hard trainen en veel plezier maken. Het is uitdagend, hip, stoer en vooral ook toegankelijk voor een groot publiek. Iedereen is dus welkom om mee te komen doen! 

Crossboxing bij Fit For Life Sports

Gezondheid

Fit For Life Sports heeft 3 verschillende abonnementen:

  • HIIT30: €79,95 per maand voor 2 maanden kennismaken. Je hebt dan toegang tot HIIT30, Crossgym en Cross Boxing lessen.
  • Crossgym: €59,95 per maand. Ook 2 maanden kennismaken en je hebt dan toegang tot Crossgym en Cross Boxing lessen
  • Cross Boxing: €39,95 per maand. 2 maanden kennismaken en dan heb je toegang tot de Cross Boxing lessen.

Je kunt bij Fit For Life Sports al sporten vanaf €29,95 per maand en met het hele gezin voor maar €99,95.

Reviews

Sporten

Bas: Fit For Life Sports is geen gewone sportschool met lopende banden, een crosstrainer, een paar fietsen etc. Het is small group training waarbij je hard moet werken en daardoor een geweldige conditie krijgt! Ik raad ze echt aan!

Sanna: Het is een hele fijne sportschool en anders dan de standaard sportscholen waar je alleen maar saai voor je uit zit te staren op apparaten. Fit For Life Sports bedenkt uitdagende circuits met veel variatie in cardio en kracht. De coaches zijn super vriendelijk en ze maken alles leuk.

Wim: als je een sportschool zoekt met betrokken en enthousiaste trainers dan moet je echt naar Fit For Life Sports gaan. Van elke les maken ze een feestje maar er wordt wel heel hard gewerkt.

Wil je meer informatie weten over Fit For Life Sports? Ga dan nu naar de website en schrijf je in!