U bent aan het zoeken naar een personal coach Rotterdam die u het beste kan gaan helpen met uw fitnessprogramma? Dan bent u bij DP Sport op het juiste adres beland. DB SPort is een personal coach Rotterdam die een van de beste is in zijn omgeving. Door veel tevreden klanten staat dit bedrijf hoog aangeschreven op het internet, waardoor de kwaliteit van de lessen van dit bedrijf gegarandeerd goed is. Verder heeft de trainer van dit bedrijf vele jaren al gewerkt in de personal training branche waardoor hij veel kennis heeft over alles wat er mee te maken heeft. Zo zijn de oefeningen altijd goed op u afgesteld en wordt er altijd geprobeerd om u motivatie hoog te houden, zodat u niet met een rotte gedachte terug komt of zelfs helemaal niet meer terugkomt.

personal training

Mijn ervaring met DB Sport

Mijn ervaring met DB Sport is zeer positief. Ik ben zelf jaren geleden al gestopt met sporten en het werd voor mij een keertje tijd om weer op te pakken. Dus ik ben op internet gaan zoeken naar personal trainers, omdat ik denk dat dit beter is dan een fitnesscentrum, en ben door hoge beoordelingen en positieve recensies beland bij de site van DB Sport. Na contact te hebben gelegd met dit bedrijf heb ik mezelf meteen ingeschreven voor een paar lessen en deze hadden indruk op mij gemaakt waardoor ik lessen bleef nemen bij deze personal coach. Zo pakken de lessen echt goed uit tot nu toe ne zie je echt al verschil met toen ik niet aan het sporten was.