Ben je woonachtig in Den Haag of omgeving en heb je besloten om te gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen? Dan ben je bij de sportschool All About You aan het juiste adres. 

Een gastvrije sportschool

Je bent bij All About You aan het juiste adres voor een sportschool in omgeving Den Haag omdat het een zeer gastvrije sportschool is in het centrum van Den haag waarbij de focus ligt op het weer terugbrengen van de leden en veel waarde hecht aan de persoonlijke aandacht en begeleiding en advies op maat. Elke sporter ongeacht het niveau, of doelstellingen kan terecht bij deze sportschool om op een effectieve wijze te sporten en bewegingen in een zeer ontspannen en gemoedelijke sfeer. De personal trainers van deze sportschool hebben allemaal zeer veel ervaring op het gebied van het menselijk lichaam, fitness en voeding waardoor zij iedereen kunnen kunnen begeleiden om een gezondere en levensstijl te creëren. 

personal trainer Den Haag

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Het volgen van intensieve trainingen is de eerste stap voor en gezondere levensstijl het consumeren van de juiste voeding is ook van essentieel belang voor het creëren van een gezondere levensstijl en het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Voordat je zult gaan beginnen met de trainingen zal er daarom ook eerst een intake gesprek plaatsvinden waarin jouw huidige voedingspatroon en jouw persoonlijke doelstellingen uitgebreid zullen worden besproken. Na dit gesprek zal de personal trainer een op maat gemaakt voedingsschema opstellen die is gebaseerd d e voering die jij lekker vindt.