Verander ook jouw leefstijl zodat je oprecht blijvende resultaten behaalt. Doe dat door middel van de Iboya Total Health Academy. Dit platform is gegarandeerd het meest complete online gezondheids- en leefstijlprogramma met blijvende resultaten, en dat lekker vanuit eigen huis! Er zijn verschillende videoprogramma’s beschikbaar voor

  • Warming-ups;
  • Stretchoefeningen;
  • Cardio oefeningen;
  • Core & Shape oefeningen en;
  • Diverse combinaties van Tabata trainingen.

Alle video’s hebben mondelingen aanwijzingen, zo weet je precies welke spieren je moet aanspannen tijdens oefeningen voor nog meer resultaat. Wacht niet en ga direct jouw leefstijl veranderen dankzij het volledige lifestyle programma. Wordt stap voor stap de betere versie van jezelf! Gezonde voeding, mentale rust en effectief bewegen staan overigens centraal tijdens het sporten want dat stimuleert een gezonde lifestyle!

leefstijl veranderen

Gebruik voeding als een medicijn

Wil jij jouw leefstijl veranderen? Bij de Total Health Academy van Iboya Training wordt voeding onder andere gezien als een medicijn. De website is beladen met onder andere video-uitleg over het optimaliseren van jouw voedingspatroon. Ook wordt er uitgelegd hoe jij het gedrag van jouw darmen optimaliseert, je lever ondersteunt en jouw hormonen in balans brengt/houdt.

Op het online gezondheidsplatform staan handige downloads, maar ook testen zoals een eiwitten-, darm- en hormonentest. Ook is er een tutorial te vinden voor het maken van je eigen ‘water kefir’. Dit drankje wordt gebruikt voor een gezonde darmflora. Bovendien leer je hoe je correct etiketten leest. Iboya Total Health Academy haalt grote trots uit hun unieke, toch simpele receptenboek. Deze is nauwkeurig samengesteld om darmen, hormonen en lever te optimaliseren. Perfect om je leefstijl mee te veranderen en als bijkomstigheid ook nog eens je lichaam te detoxen.