U bent op zoek naar een personal trainer Arnhem? Dan kunt u het beste even langs gaan bij 30PT Peer Pulles. 30PT Peer Pulles is namelijk een personal trainer die al vele jaren bestaat waardoor ze altijd weten wat ze doen. Zi heeft dit bedrijf is vele oefeningen en trainingen gegeven waardoor ze alle oefeningen die slecht werken hebben kunnen afstrepen en alle oefeningen die goed werken heeft 30PT Peer Pulles dan kunnen verbeteren, zodat u er op dit moment maximaal profijt uit kan halen. Maar zo traint u hier niet normaal, zo traint u hier maar 30 minuten in totaal per training. Dit is flink weinig zal u denken, maar 30PT Peer Pulles werkt met een EMS systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat een training van 30 bij 30PT Peer Pulles gelijk staat aan een training van 3 uur traditionele fitness. Zo kunt u ook met weinig tijd terecht bij 30PT Peer Pulles.

Social media afbeelding 30pt niet fit

Mijn ervaring met 30PT Peer Pulles

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Zo heb ik niet veel tijd in de week, maar heb ik toch de behoefte om te gaan sporten. Zo ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die een snelle sportsessie zou kunnen geven die ook echt effectief zou zijn. Zo ben ik via positieve recensies uitgekomen op 30PT Peer Pulles. Dit bedrijf maakte gebruik van een EMS systeem waardoor je binnen een kleine tijd een goede training kon hebben. DIt trok mij dan ook aan en zo heb ik contact gelegd met dit bedrijf en kon ik een weekje later al mijn eerste training volgen die uiteindelijk goed heeft gewerkt.