Ik wilde graag fitter worden en gezonder leven. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal training Zaltbommel om een personal trainer te vinden die mij hiermee kon helpen en begeleiden. 

Zeer veel personal trainers in Zaltbommel en omgeving 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal training Zaltbommel kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Move2ur mij het meeste aan. De website bevat namelijk zeer veel informatie over de personal trainer en over de begeleiding die zij aanbiedt. Ook zijn er en aantal verhalen te vinden in voorgaande klanten die erg tevreden zijn over het resultaat die zij hebben geboekt met behulp van een personal trainer van Move2ur. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een intakegesprek. 

personal-training

Zeer tevreden voor mij behaalde resultaten 

Ik kon al erg snel terecht voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek heb ik kennis gemaakt met de personal trainer en hebben we het uitgebreid gehad over mijn persoonlijke doelen en voedingspatroon. Na de groepslessen besloot ik om te beginnen met sporten met persoonlijke begeleiding. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik voel mezelf een stuk fitter, energieker en beter in mijn eigen lichaam. Daarom ben ik ook super tevreden over Move2ur en raad ik dit bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar goede personal training.