Ben je op zoek naar bootcamp Amsterdam omdat je in de buitenlucht in een groepje wilt gaan werken aan jouw lichaam? Dan ben je bij Bootcamp Tai aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor Bootcamp Tai? 

Je bent voor bootcamp Amsterdam bij Bootcamp Tai aan het juiste adres omdat de bootcamps die zij aanbieden worden gehouden in het Westerpark in Amsterdam en er tijdens de bootcamp verschillende spiergroepen zullen worden getraind in een sfeervolle groep. Bootcamp Tai heeft bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2019 in de categorie fitnessclub voor de hoogste gewaardeerde fitnessclub van Amsterdam in de wacht gesleept omdat de voorgaande klanten deze bootcamp met een 9+ hebben beoordeeld. Tijdens de bootcamp outdoor in het Westerpark kun je een intensieve bootcamp verwachten die geschikt is voor zowel een beginnende als gevorderde sporter. Tijdens de bootcamp zul je ongeveer 2 km hardlopen door het park en tijdens het hardlopen zullen er meerdere stops zijn om bepaalde delen van het lichaam te trainen. In de donkere dagen zal er onder het viaduct die aansluit op de Spaarndammerbuurt worden getraind en zijn er een mix van oefeningen in de bootcamp waar het boksen bij komt kijken. 

personal trainer Amsterdam-West

Zeer veel positieve reviews 

In de loop van de jaren hebben er al erg veel voorgaande klanten bij deze bootcamp gesport. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden en dit is terug te vinden in de zeer positieve reviews die zij achterlaten. Op de website van Bootcamp Tai zijn veel positieve reviews van deze voorgaande klanten te vinden. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Bootcamp Tai.