Heb jij een doel voor ogen of wil jij een gezonde levensstijl opbouwen? Maar lukt dit niet door een revalidatie of een blessure? Dan ben jij bij sportschool Zoetermeer op het juiste adres. Het doel van deze sportschool is dat iedereen hier kan komen sporten en zijn of haar doel te bereiken. De personal trainers en fysiotherapeuten zorgen daarvoor.

fysiotherapie

Wat doen de personal trainers en fysiotherapeuten?

De personal trainers en fysiotherapeuten van de sportschool in Zoetermeer doen er alles aan om het perfecte plan voor jou te maken. Door alle ervaringen die de sportschool heeft kunnen zij er alles aan doen om het sporten voor jou ideaal te maken, aangepast op jouw klachten. Dit is een groot voordeel vergeleken met andere sportscholen. Je bent nu zeker van een verantwoordelijke manier van sporten. Sporten is erg goed voor je lichaam, maar je moet je er zeker van bewust blijven voor wat goed is voor je lichaam. Daarom krijg je van het team van deze sportschool de volledige aandacht.

Nadat jullie een goed plan hebben gemaakt, zal de fysiotherapeut met jou aan de slag gaan. Hij motiveert jou niet alleen, maar kijkt ook naar de uitvoering van de oefeningen, zodat je jouw doel op een veilige manier kunt halen en de blessures kunt vermijden. 

Waar beschikt de sportschool allemaal over?

De sportschool Zoetermeer beschikt over verschillende professionele faciliteiten om jou op je best naar jouw doelen te kunnen begeleiden. Ook heeft de sportschool verschillende behandelkamers waar de fysiotherapeuten hun individuele behandelingen kunnen uitvoeren. Ook zijn er kamers waar je apart of juist met een groep kunt trainen. De ruimtes zijn voorzien met de nieuwste en beste toestellen waarmee je op een aangename en uitdagende manier je training kunt afwerken.