Heb je besloten om hetzelfde cirkeltje waar je al maanden of zelf al jaren in vast zit te doorbreken en te gaan werken aan een betere en gezondere versie van jezelf? Dan ben je voor een personal coach Zaandam bij StoneheartFitness aan het juiste adres. 

personal coach Zaandam

De voordelen van Stonehearfitness 

De meeste mensen haken dan een paar weken trainen of fitness af. Ze sluiten een abonnement af en na een paar weken zijn ze niet meer gemonteerd en komen niet meer. Bij Stoneheart Fitness zal je door de personal trainer worden begeleid om gemotiveerd te blijven en door te zetten. Zij geloven en werken met op maat gestelde kleine doelen waardoor je gemotiveerd blijft. De personal coach Zaandam heeft erg veel ervaring en kennis op het gebied van het menselijk lichaam, voeding en fitness waardoor hij elke sporter ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden kan begeleiden. De personal trainer is gediplomeerd fysio- en mensendieck therapeut. Zo zul je tijdens de training altijd in juiste houding zitten waardoor blessures worden voorkomen. 

Een intakegesprek met de personal trainer 

Voordat je bij deze personal coach Zaandam gaat sporten zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelstellingen die je wilt gaan behalen en jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen en het van een gezondere levensstijl. De personal trainer zal daarom ook een op maat gemaakt voedingsschema voor jouw opstellen zodat je op een lekkere en verantwoordelijk manier zult gaan werken aan een betere versie van jezelf.