Kun je wel wat extra hulp en motivatie gebruiken in de gym? Wil je je resultaten verbeteren of meedoen aan een wedstrijd? Dan kun je wel een personal trainer gebruiken! Maar hoe kies je de juiste personal training Rotterdam? In dit artikel geven wij jij een aantal tips.

Goede training

In de buurt

Het is waarschijnlijk het fijnst als je personal trainer in de buurt zit. Je kunt dan meestal vaker met hem of haar afspreken en je bent geen extra kosten kwijt aan reiskosten. Kijk op internet eens welke personal trainers er bij jou in de buurt zitten.

Doel

Je kunt een personal trainer kiezen aan de hand van je doel. Sommige personal trainers zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het trainen van mannen of juist in het trainen van vrouwen. Andere trainers coaching voornamelijk personen die willen deelnemen aan een wedstrijd en weer andere personal training Rotterdam richt zich op personen die willen afvallen.

Intensief trainen

Prijs

Natuurlijk is ook de prijs belangrijk. Welke prijs hanteren de personal trainers per uur en welke pakketten bieden ze aan? Kan een deel ook online, waardoor de prijs goedkoper wordt? Wat is jouw budget per maand? Aan de hand van de prijs en bovenstaande factoren kun je bepalen welke personal trainer het beste bij jou past.

Klik

Nu je een personal trainer hebt gevonden is het ook belangrijk om te kijken of je wel een klik hebt. Koop dus niet gelijk een geheel pakket, maar begin met een proefles. Is de klik er? Dan kun je met deze personal trainer verder!